Zwevende vloersystemen

Het is echt niet nodig om radiatoren boven te plaatsen of een dekvloer te leggen om een vloerverwarmingssysteem te installeren.

Bij Continal® hebben we systemen die boven op een houten dek passen, systemen die fungeren als structureel houten dek in plaats van multiplex of spaanplaat, systemen die tussen de balken passen en zelfs een systeem dat u van onderaf kunt monteren.

Als u op zoek bent naar een vloerverwarmingsinstallatie met balken, zoek dan niet verder dan ons. Balkenvloerverwarming, waarbij een vloerdek wordt ondersteund door houten of gemotoriseerde balken, kan een probleem zijn om te installeren, maar onze oplossingen maken het werk gemakkelijk.

Bekijk de website en praat met een van onze Technische Verkoopadviseurs, die u kan helpen bij het kiezen van het beste systeem.

OneBoard® stuctuursysteem

Het systeem is ideaal voor zowel nieuwbouw- als retrofit-installaties. Met een minimale bouwhoogte van de vloer.

De composiet spaanplaatplaat met warmtedissipatiefolie biedt een uitstekende output en respons, en is geschikt voor alle warmtebronnen.

Het systeem is ideaal voor zowel nieuwbouw- als retrofit-installaties.

OneBoard® structuursysteemOneBoard® structuursysteemOneBoard® structuursysteemVerder
OneBoard® structuursysteem

AluPlate™ pasvorm-van-boven

AluPlate™ pasvorm-van-boven - Snel en eenvoudig te installeren, zonder verhoging van de afgewerkte vloerhoogte.

Het AluPlate™ pasvorm-van-boven systeem klemt onze 16 mm buis in positie, waardoor een uitstekend oppervlaktecontact met de buis en het vloerdek wordt gegarandeerd. Dit maximaliseert de warmteoverdracht en wordt afgedekt met het dragende vloerdek, dat vervolgens kan worden afgedekt met de door u gekozen vloerbedekking.

AluPlate™ pasvorm-van-bovenAluPlate™ pasvorm-van-bovenAluPlate™ pasvorm-van-bovenVerder
AluPlate™ pasvorm-van-boven

AluPlate™ pasvorm-van-onder

AluPlate™ pasvorm-van-onder - Maakt het mogelijk het systeem van onderaf te installeren nadat de vloer is gelegd. Dit kan tijdens de bouw zijn of als onderdeel van een renovatie waarbij toegang van onderaf beschikbaar is.

AluPlate™ pasvorm-van-onder platen zijn veelzijdig en bieden ruimte voor alle balk-afstanden, zodat u enkele, dubbele en driedubbele buisleidingen kunt installeren, waardoor het ontwerp en de prestaties worden gemaximaliseerd.

AluPlate™ pasvorm-van-onderAluPlate™ pasvorm-van-onderAluPlate™ pasvorm-van-onderVerder
AluPlate™ pasvorm-van-onder

PUG / droog mengsel

De PUG / droogmix - Gebruikt gemakkelijk verkrijgbare en vertrouwde materialen, waardoor het een eenvoudige en kosteneffectieve methode is om de warmteafgifte te maximaliseren.

Het systeem wordt van bovenaf geïnstalleerd en kan binnen de vloerconstructie worden gelegd, of tussen regelwerk boven een bestaande vloer waar de hoogte toelaat.

PUG / droog mengselPUG / droog mengselPUG / droog mengselVerder
PUG / droog mengsel