Akoestische Lagen

Het voorkomen van geluidsoverdracht tussen de verdiepingen is kritisch tussen de appartementen en wenselijk binnen woningen met twee verdiepingen.

Bij Continal® helpen we u om dit samen met onze vloerverwarmingssystemen zo goed mogelijk te realiseren, in plaats van het aan het toeval over te laten.

Bij traditionele dekvloersystemen helpt de dichtheid van de dekvloer bij het dempen van het geluid en minimaliseert het stoot- en slagwerkgeluid. Het leggen van de dekvloer op tussenvloeren is echter niet echt de beste oplossing: daar hebben we veel betere producten voor. Als u voor een dekvloer kiest, kan het leggen van AcoustiMat™ onder de isolatie de geluidstransmissie verminderen.

Voor tussenvloeren of balkenvloeren bestaan er twee oplossingen die op zichzelf of samen kunnen worden gebruikt voor het beste resultaat. En onze SlimFix®, OneBoard® en TileFix® composietvloersystemen zijn van nature geluiddempend.

Om de overdracht van percussief geluid te verminderen, legt u AcoustiMat™ gewoon onder de plaatsystemen en verbindt u deze aan beide zijden. Deze 5 mm dikke, veerkrachtige, robuuste rubberen composietplaat dempt het geluid. Om dichtheid en absorptie toe te voegen zonder een natte dekvloer te moeten leggen, met alle rommel en tijdvertragingen tijdens het drogen, gebruikt u onze DriDEK™-20 droge gipsvloerplaten over de bovenkant van onze panelen. De unieke vergrendelingstong en -groeven en de dichte 20 mm dikte zorgen voor een stevige, stabiele en sterke vloer.

Ons doel is om u te voorzien van een bron van advies en de producten die u nodig heeft om een verwarmde vloer te installeren die werkt - wij leveren geen deel van het systeem en laten het aan u over om te proberen uit te vinden hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Om over een project te praten, bel je gewoon met een van onze Technische Verkoopadviseurs, en zij zullen je door de opties heen praten, suggesties doen. Zij zijn uw enige aanspreekpunt van het begin tot het einde van uw project.