Referenties

Al meer dan 20 jaar zijn we toonaangevend in onze branche, met het ontwerpen en leveren van vloerverwarmingssystemen. We zijn trots op wat onze klanten zeggen over onze producten en service.

"De mogelijkheid om direct te bestellen en het complete pakket ter plaatse te laten leveren is zo'n voordeel en bespaart me zo veel tijd."

"Direct op locatie geleverd, precies zoals beloofd. Uitstekende service. Dank u wel."

"Wow, je levert zo'n efficiënte leveringsservice. Het kwam precies op het moment dat ik het nodig had. Ik zal je weer gebruiken."

"De eerste keer dat ik geen handelaar gebruik, en het maakt het leven zo gemakkelijk. Snelle bestellingsprocedure, uitstekend advies van Adam, en direct geleverd aan het project. Geweldig."

"Ik waardeer uw directe levering aan de deur. Dank u en het hele team voor het feit dat u dit met spoed aan mij heeft geleverd. En ondanks de last-minute bestelling, heb ik het nog steeds op tijd op de plaats van bestemming gekregen. Eerlijk gezegd ben ik behoorlijk verbaasd."

"De bestelling kwam zonder problemen, en werd afgezet bij de bouwplaats en... Compleet. Bedankt."

"Topservice en levering als vanouds van jullie. Dank je wel."

"Normaal gesproken geef ik geen commentaar, maar ik vond dat ik het moest. Vanaf het eerste telefoontje, tot aan de directe levering van het systeem bij het project, zijn jullie foutloos geweest. Behulpzaam, informatief, efficiënt en tegen de juiste prijs voor een kwaliteitspakket. Ik ga mijn eerdere leverancier niet meer gebruiken. Ga door met het goede werk."

"De kit is net een uur geleden binnengekomen. Wat een ommekeer. Bedankt jongens, redders in nood."

"Moest op het laatste moment bestellen omdat de laatste leverancier me in de steek liet. Jullie niet en het feit dat we de pallets direct hebben kunnen aannemen, heeft mijn hachje gered. Bedankt."

"Vier afzonderlijke bestellingen, vier afzonderlijke locaties en allemaal op tijd geleverd. In 25 jaar in de industrie heb ik niet zo'n service ervaren. Ik zal jullie zeker weer gebruiken, en ik zal jullie ook aanraden. Waarom heb ik jullie service niet eerder gebruikt? Zo gemakkelijk en met levering op locatie gegarandeerd. Jullie zijn mijn nieuwe go-to supplier!"

"Eerste keer dat ik een complete kit heb laten bezorgen. Eerlijk gezegd was ik een beetje bezorgd. Absoluut niet nodig, het kwam allemaal op tijd aan en de kit was compleet en onbeschadigd."

"Geweldige bezorgdienst. Snel, op tijd, en de hele kit was goed verpakt. Goed om de CAD-tekening ook te hebben. Bedankt."

"Zal jullie aanbevelen. De service was uitstekend, en het voordeel is dat je het kunt doen via de telefoon en dat je het kunt laten bezorgen waar en wanneer ik wil. Geweldig gedaan, Continal."

"Bedankt voor al je hulp en de kit zo snel bij mij te krijgen. Geweldig, geweldig, geweldig. Verreweg de beste kit die er is, maar ook veruit de eenvoudigste en meest efficiënte bestelservice en zo'n betrouwbare levering. Jullie hebben me nog nooit in de steek gelaten."

"Ik had verwacht veel meer te betalen voor zo'n goede service en deur-tot-deur levering. Maar jullie zijn concurrerend geprijsd, ondanks het feit dat jullie de beste kit aanbieden en de systemen direct op de site afleveren."