Over ons

Waarom kiezen voor Continal®

  • Gespecialiseerde directe leverancier voor de bouw- en loodgieterij
  • Eén aanspreekpunt met een deskundige Technisch verkoopadviseur
  • Directe levering op locatie, wanneer u dat wilt
  • Systemen beschikbaar voor elke constructie
  • Volledig ontwerp en ondersteuning van begin tot eind
  • Complete systemen, met alles wat u nodig heeft
  • Al 20 jaar een betrouwbare leverancier in Europa
  • Stuur ons de plannen van uw projecten per e-mail, om uw offerte slechts enkele uren later te ontvangen.
chauffage au sol

Specialisten voor 20 jaar

Wij ontwerpen en leveren energie-efficiënte warmwater-vloerverwarmingssystemen rechtstreeks aan loodgieters, bouwers en ontwikkelaars in heel Europa.

De technische ondersteuning, de klantenservice, de productkwaliteit en het productassortiment zijn gebaseerd op 20 jaar ervaring en vele tienduizenden geïnstalleerde systemen binnen Europa.

"Je kunt zien wat ze doen aan de kwaliteit van de onderdelen, die allemaal samenwerken zoals je zou verwachten."
planchers chauffants

Complete systemen voor alle vloeren

We hebben montagesystemen die het mogelijk maken om snel en eenvoudig vloerverwarming te installeren op alle soorten vloeren, met alle soorten vloerbedekking zoals tegels, hout en tapijten.

Onze systemen worden geleverd met alle onderdelen die u nodig hebt, inclusief elektronische Wij ontwerpen systemen die geschikt zijn voor alle soorten warmtebronnen, waaronder gasketels.

Olieketels, elektrische ketels, luchtwarmtepompen, aardwarmtepompen en hout palletketels, kamerbediening, verdeelstukken en onderdelen, CAD-plannen, volledige vloermontagesystemen en pijp, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het vinden van aparte leveranciers.

"Zelfs de elektricien was tevreden!"

De stress-vrije service, direct

Wij leveren direct ter plaatse, wanneer u dat wilt, dus niet naar de plaatselijke winkelier om het af te halen.

Van begin tot eind heeft u te maken met één persoon, een volledig getrainde vloerverwarmingsspecialist, die kan meedenken over de mogelijkheden, problemen voor u kan oplossen en te allen tijde direct bereikbaar is.

"Mijn Technische Verkoopadviseur kwam met een oplossing die goed werkte, en voorkwam dat er veel tijd werd verspild, terwijl andere bedrijven me steeds duurdere onderdelen probeerden te verkopen. Schitterend."

Kwaliteit en maatstaven gegarandeerd

Een systeem dat eenvoudig te installeren is en vele jaren probleemloos werkt, begint met de kwaliteit van de componenten en de ervaring van het bedrijf.

Continale producten worden in heel Europa vervaardigd volgens ons ontwerp en onze specificaties, gebaseerd op onze 20 jaar ervaring en onze toewijding aan innovatie en kwaliteit in elke fase.

Onze fabrikanten in Frankrijk, Duitsland, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Italië overtreffen de strengste EN en ISO-normen, met volledige producttests en uitgebreide R & D namens ons.

En alle systemen zijn in Europa ontworpen om te voldoen aan de eisen van EN 1264 de strenge Europese norm voor vloerverwarmingssystemen - en deze zelfs te overtreffen.

Bekijk onze systemen