Thermostaten

Of u nu op zoek bent naar een roterende of digitale programmeerbare thermostaat, Continal® heeft de oplossing voor elk project. Wij ontwerpen voor u een systeem dat werkt, hetzij om uw hele pand of afzonderlijke ruimtes te regelen.

Neem een kijkje en neem vervolgens contact op met een van onze technische adviseurs die u kan helpen bij de keuze van het beste systeem.

Besturingssystemen - App-gestuurd

Besturingssystemen - App-gestuurd

Het Quantum app-gestuurde systeem biedt gebruikers de ultieme controle over de ruimte. Het maakt volledig programmeerbare kamerbediening mogelijk, hetzij in de kamer, hetzij via een smartphone of tablet.

Het systeem biedt gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig de temperatuur in elke kamer te regelen, individuele tijdprogramma’s voor elke zone in te stellen en de informatie en bediening op afstand te bedienen, wat ideaal is voor onverwachte bewoning of tweede woningen.

Verder
Besturingssystemen - Digitaal

Besturingssystemen - Digitaal

Het digitale kamercontrolesysteem biedt gebruikers de mogelijkheid om de temperatuurniveaus in elke kamer of controlezone eenvoudig en nauwkeurig te regelen. Het maakt ook tijdcontrole over elke zone mogelijk, zodat de warmte alleen daar wordt geleverd waar deze nodig is.

De setback-functie stelt gebruikers in staat om een minimumtemperatuurniveau in te stellen, en de zelflerende optimale startfunctie verbetert zowel het comfort als de efficiëntie.

Verder
Besturingssystemen - Draaiknop

Besturingssystemen - Draaiknop

Het draaiknopbedieningssysteem biedt gebruikers een eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken gebruikersinterface, die een individuele, nauwkeurige regeling van de kamertemperatuur mogelijk maakt. Die beschikbaar is in zowel bedrade als RF.

Het draaiknopsysteem is eenvoudig te installeren, in bedrijf te stellen en te bedienen. Bij installatie in aparte ruimtes of zones kan met de draaiknopthermostaat voor elke ruimte de juiste temperatuur worden ingesteld. Dit garandeert zowel het comfort als het rendement van de installatie.

Verder