Uitbreiding van een bestaande woning

Vloerverwarming case study

Producten: SUPERflex™, EasyFix™ SpeedTrak™ en Quantum-besturingen

Het is altijd goed om een aanbeveling te krijgen. Deze nieuwe klanten hadden over ons gehoord van een vriend, die 10 jaar geleden een van onze systemen liet installeren. Op basis van de ervaring van hun vriend hebben ze besloten om ons te vragen een offerte te maken voor een systeem voor hun nieuwe uitbreiding.

De klanten konden er niet achter komen hoe ze het leidingwerk aan de vloer moesten bevestigen. Hun isolatie was onder de betonplaat gegaan, en ze moesten vervolgens 50 mm opbouwen om hun afgewerkte vloer te kunnen leggen.

De oplossing

We stelden voor dat de klanten ons EasyFix™ SpeedTrak™ systeem zouden gebruiken. Deze strips van kunststof hebben een zelfklevende achterzijde die zich aan de meeste oppervlakken zal hechten. Ze zijn 1 m lang en hebben bekers om het leidingwerk op 5 cm afstand te houden, wat de installatie zeer eenvoudig maakt.

Het EasyFix™ SpeedTrak™ systeem zorgt ervoor dat het meten eenvoudig is en helpt je om al het leidingwerk mooi recht te houden, ongeacht wat je pijpcentrum is.

Naast het keukeneiland waar we omheen moesten werken, was het een eenvoudige installatie. De klanten waren zeer tevreden, omdat ze dachten dat ze misschien hun toevlucht zouden moeten nemen tot radiatoren of een bovenvloersysteem. Het systeem op basis van dekvloeren dat we voor hen ontwierpen, voldeed aan al hun behoeften, terwijl het minder kostte dan een over-vloer-oplossing.

"We zullen u in de toekomst zeker aanbevelen aan al onze vrienden.”

Het resultaat

Omdat de keuken en het eetgedeelte in de nieuwe uitbreiding een strak, modern design hebben, kozen de klanten voor onze app-gestuurde thermostaat, de Quantum digitale thermostaat. Hierdoor bleef het eigentijdse uiterlijk van de ruimte behouden en kregen ze tegelijkertijd een uitstekende controle over hun verwarming.

De klanten waren net als hun vrienden 10 jaar geleden enthousiast over het systeem en de service.

Meer  informatie over dit systeem