4-kamer vrijstaande nieuwbouw

Vloerverwarming case study

Producten: Kwantumbesturingenen AluPlate™

Dit prachtige, nieuw gebouwde huis met 4 slaapkamers kijkt uit op de riviermonding en ligt op het omgekeerde niveau om optimaal van het uitzicht te kunnen genieten. Dit is een populair huisontwerp, waardoor het woongedeelte het beste uitzicht heeft. Maar wat voor invloed heeft dit op het verwarmingssysteem?

Het team van Continal was al in een vroeg stadium betrokken. De hoogte van de eerste verdieping betekende dat we een systeem moesten ontwerpen waarin het leidingwerk tussen de dwarsbalken werd opgenomen. Een PUG/droge dekvloer kan een briljante oplossing zijn als uw dwarsbalken niet gelijkmatig verdeeld zijn, maar het kan behoorlijk arbeidsintensief zijn. De klant wilde een systeem dat iets meer responsief zou zijn, en niet zo veel gewicht op de dwarsbalken zou dragen.

De oplossing

AluPlate™ geeft u een snelle manier om vloerverwarming in een hangende vloer te plaatsen. Ze worden geleverd met leidingcentra die geschikt zijn voor hoge en lage vertrektemperaturen en waren de perfecte oplossing voor dit prachtige project.

De volgende fase was het onderzoeken van de verwarmingsbesturing. Als tweede huis was het belangrijk om het juiste regelsysteem te vinden. De klant in Londen moest ervoor zorgen dat de verwarming op het juiste moment aankwam, zowel voor hun vakantiegangers als voor hun eigen bezoeken.

Ze kozen voor ons app-gestuurde thermostaatsysteem, waarmee ze overal ter wereld volledige controle hebben over de verwarming.

Het is een misvatting dat vloerverwarming alleen kan worden geïnstalleerd in een dekvloer of in een plank op een bestaande vloer. Onze AluPlate™ systemen zijn klaar om te worden geïnstalleerd tussen 400mm of 600mm draagbalken en kunnen op elke gewenste breedte worden bijgesneden.

Het resultaat

Dit is een uitstekend systeem voor het dagelijks leven en voor tweede woningen. Uit voor de dag en thuis eerder dan verwacht? Zet dan gewoon de verwarming van uw smartphone op het strand aan. Het huis is helemaal klaar voor u als u klaar bent met surfen.

Meer  informatie over dit systeem